Ridgid KJ-3100

www.ridgid.com

Vysokotlakové čistenie kanalizácie je sofistikovaná metóda, ktorá sa využíva na odstraňovanie usadenín a nečistôt v potrubí. V podstate sa jedná o proces, ktorý je pomerne jednoduchý na pochopenie, ale zároveň nesmierne efektívny v praxi.

Ako to funguje?

Predstavte si, že potrubie je ako dlhá rúra, kde sa postupom času usadzujú rôzne nečistoty – tuky, minerály, papier a ďalšie odpady. Tieto nečistoty môžu vytvoriť usadeninu, ktorá blokuje priechodnosť potrubia.

Vysokotlakové čistenie funguje na princípe silného prúdu vody, ktorý je pod vysokým tlakom vpustený do potrubia. Tento prúd je schopný rozbiť a odtlačiť nahromadené nečistoty, čím sa obnoví priechodnosť potrubia. Je to podobné, ako keď používate silný prúd vody na odstránenie špiny z cesty alebo chodníka.

Naše skúsenosti

V našej praxi sme využili vysokotlakové čistenie na rôzne druhy potrubí a rôzne druhy usadenín. Napríklad, v jednom prípade sme museli čistiť kanalizačné potrubie v obchodnej budove, kde sa nahromadil veľký objem tukov z kuchyne. Použitím vysokotlakového čistenia sme boli schopní rýchlo a efektívne odstrániť túto usadeninu a obnoviť normálny chod kanalizácie.

Cena vysokotlakového čistenia

Cena za vysokotlakové čistenie sa môže líšiť v závislosti na rôznych faktoroch. Medzi tieto faktory patria veľkosť a dĺžka potrubia, stupeň a druh usadenín, a či je potrebné vykonať dodatočné práce, ako je napríklad kontrola potrubia kamerou alebo oprava poškodeného úseku potrubia. Preto je cena za službu vždy stanovená individuálne, na základe konkrétnej situácie a požiadaviek zákazníka.

Naše zariadenie pre vysokotlakové čistenie

Na vysokotlakové čistenie používame moderné stroje, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvládli najnáročnejšie úlohy. Konkrétne používame stroj značky RIDGID KJ 3100, ktorý je všeobecne uznaný v odbornej komunite pre jeho výkonnosť a spoľahlivosť. Tento stroj nám umožňuje poskytnúť našim zákazníkom služby najvyššej kvality, bez ohľadu na to, aké náročné je dané čistenie kanalizácie.

Obrázok: www.ridgid.com